Activitats i ofertes

Tens alguna pregunta? Consulta'ns!

Inclou

Assegurança, monitor, IVA, i fotografíes de l'activitat.

Especials

Preus especials per famílies i grups grans. Descobreix les nostres ofertes.

Clients

Tenim les portes obertes a persones d'arreu del món amants de la natura i els animals.

Activitats

Trïa una de les nostres activitats, selecciona el dia que t'agradaria fer-la, i reserva!

25€

/persona
Apte per a totes les edats

Classes d'equitació Doma natural

T'agradaria muntar d'una manera diferent de la tradicional aconseguint una connexió natural amb el cavall? Aprèn a relacionar-te amb ells! Duració: 1 hora i 30 minuts.

15€

/persona
Apte per totes les edats

Granja Escola

S'organitza una activitat on es coneixeran els animals de la finca com són cabres, gallines, cavalls, etc. És faran exercicis dinàmics amb ells, i finalment un equitaller on podreu endinsar-vos en el món del cavall. Apte per nens i adults.

200€

/Cavall

Pupil·latges

Tens un cavall propi? Te'l cuidem com si fos nostre! Oferim pupil·latges en semillibertat, en manada amb altres cavalls amb farratge fresc cada dia.

100€

/familia

Taller Equifamiliar

Vols interactuar i fer una activitat de confiança, seguretat i estima amb la teva família? Tenim un taller amb un dels nostres cavalls on us posarem a prova, haureu de demostrar la vostra confiança i comunicació entre vosaltres. Duració 1 hora i mitja.

30€

/sessió

Ioga amb cavalls

T'imagines poder fer ioga amb l'ajut de la sensibilitat, harmonia i pau que poden arribar a transmetre els cavalls? Vine a descobrir les nostres sessions, una manera diferent i única de meditar. Duració: 1 hora

150€

/semana

Campus equí

En temporades de Nadal, Setmana Santa i Nadal organitzem campus equí per aquells petits que vulguin passar uns dies entre animals i natura! Aprendran les nocions bàsiques del maneig i comunicació amb els cavalls.

25€

/hora
ESCOLES I CASES DE COLÒNIES

Equnatura i els seus cavalls

Activitat dirigida a escoles i cases de colònies que vulguin oferir als seus nens una experiència diferent i única. Podran interactuar amb el cavall, aprendre els seus hàbits i característiques, raspallar-lo i muntar-lo.

100€

/event
Vinyes del Convent, Hotel les Capçades, Hort de Fortuny

Lloguer cavalls per events

T'imagines entrar a la teva boda o comunió en cavall? Ara t'ho posem fàcil! Tria un dels nostres cavalls i fes d'aquell dia un dia inoblidable, nosaltres ens ocupem de tot!

Ofertes especials

Descobreix les ofertes que us oferim i reserva la teva experiència!

50€

/persona
2 x 1

Granja escola + Classe equitació

En el 2x1 s'inclou una classe d'equitació d'1 hora i mitja, i la visita a la granja escola de la finca. Activitat apte per totes les edats.

150€

/persona
20% descompte

Pack 3 rutes

Si reserves 3 rutes de 3 hores, us farem un descompte del 20% del total. Han de ser activitats en 3 dies diferents.

20€

/persona
Apte per a tothom

Connexió equina

Activitat destinada als amants dels animals, on experimentareu, integrant-vos en un ramat de cavalls, com es comuniquen entre ells, quina és la seva organització social, quines són les seves necessitats vitals i emocionals. Podent interactuar amb ells durant tota l’activitat. Duració: 1 hora

Activitats i events

Oferim espai i activitats per a grups grans, events especials, escoles, empreses, esplais, estades d'empleats etc.

Events per empreses

Organitzem i desenvolupem estades i activitats dirigides a grups d'empleats sota petició prèvia.

Granja Escola

Vine i gaudeix de les nostres instalacions, en plena natura envoltat d'animals. Oferim activitats per a escoles, per totes les edats. Demana més informació, estarem encantats de rebre't!

Aniversaris

Es lloga espai per a esdeveniments i festes d'aniversari, quina millor manera de celebrar un dia especial entre natura i animals! Consulta'ns preus!

Contacta amb nosaltres!