Qui som?

La nostre història

Equnatura neix a mà de dues joves amants de la natura i dels cavalls, la Maria i la Sònia es coneixen entre cavalls i des d'aquí han emprès un viatge juntes amb el seu ramat de cavalls. Han començat el seu projecte a Horta de Sant Joan, un poble enmig de la natura i paisatges emblemàtics de la provincia de Tarragona. Després d'un viatge d'aprenentatges i vivències, volen donar a conèixer la connexió des del respecte i amor cap als seus cavalls a totes aquelles persones amants dels animals que volguin compartir-ho i experimentar una altre manera de tractar i comunicar-se amb ells.

Que volem?

La nostra filosofia sempre està basada en el respecte i el bon tracte cap als cavalls. Un animal capaç de comunicar-se, interectuar i ajudar-te en un creixement personal i terapèutic. Volem ensenyar a totes aquelles persones que volguin seguir-nos, una manera de comunicar-se i de cooperar amb ells basada en el seu llenguatge corporal.

El nostre equip

Ells fan que això sigui possible. Vine a coneixel's!

Duque

Equí
Cavall espanyol d'uns 16 anys, noble, carinyós, atent i fort. Li encanta sortir a passejar i estar en manada amb els seus amics.

Grin

Equí
El petit de la casa, el juganer, empipador, intel·ligent i carinyós. Li encanten els nens!

Charlie

Equí
Un cavall tranquil, obedient, energètic sempre amb ganes de sortir de passeig.

Duende

Equí
Líder de la manada, caràcter dominant amb els altres cavalls, noble i carinyós amb les persones. Sempre apunt per sortir a córrer.

Jaspi

Equí
El troç de pa de la família, apte per a nens, adult, avis i tot aquell que s'hi volgui apropar. Té un cor enorme, la seva bondat el fa un cavall molt especial.

Vine a coneixen's!